Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

Denise Rudberg till P4

Publicerad: 25 augusti 2011, 15:03
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:01

Denise Rudberg ska fungera som sidekick till Peder Gustavsson i God Morgon Stockholm.


Ämnen i artikeln:

Sveriges Radio

P4:s morgonprogram God Morgon Stockholm byter progamledare. Deckarförfattarinnan Denise Rudberg ska leda programmet tillsammans med radioveteranen Peder Gustavsson.

– Vi är jätteglada över att knyta dem till Radio Stockholm. De står för värden som vi vill förknippas med, säger Radio Stockholms kanalchef Åsa Paborn till dagensmedia.se.

Peder Gustavsson kommer att fungera som roder i programmet och Denise Rudberg som sidekick. Åsa Paborn tror att de två programledarna kommer att komplettera varandra väl.

– Hon är en ung modern stockholmare med smartness. Hon har flärd samtidigt som hon är vass och rolig. Han är en allaroundjournalist som har ett helikopterperspektiv. Han är nyfiken, trygg och morgonpigg, säger hon.

De nya programledarna är dock inte det enda som kommer att vara nytt med programmet.

– Vi jobbar med programmet just nu. Det kommer att bli något mer aktualitet och mer nyheter. Men man kommer att känna igen sig, vi kommer inte att göra avkall på våra styrkor, säger Åsa Paborn.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Sveriges Radio

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News