lördag25 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

Bokus lanserar playtjänst

Publicerad: 26 april 2018, 11:55
Uppdaterad: 4 maj 2018, 12:46

Bokus lanserar sin playtjänst i april. Foto: Bokus

Tillsammans med BBH Stockholm har Bokus tagit fram en playtjänst – inklusive ledsagande bokexpert.

Ämnen i artikeln:

BBH

JN


I samarbete med digitala byrån BBH Stockholm lanserar Bokus sin ljudbokstjänst Bokus Play. Streamingtjänsten finns i abonnemangsform, och kan köpas som premium- eller baspaket.

BBH Stockholm har arbetat med Bokus sedan mars 2017. Uppdraget har varit att skapa en app som fungerar som en ledsagare genom kundernas lyssningsresa.

Ett anpassat erbjudande har tagits fram för de som lyssnar lite mindre. De får en bok i månaden förutom provlyssning i 30 minuter på alla böcker. Bokus bokexperter spelar dessutom en viktigt roll i tjänsten som ledsagare och ciceron.

– Vi har tillsammans med Bokus fokuserat på att ge lyssnarna en flexibel och enkel upplevelse i sin resa i ljudboksdjungeln. Vi har tagit fasta på Bokus djupa och breda kunskap om berättande och i projektet lagt stor vikt vid att med hjälp av UX och design jobba mot målet att locka den sporadiske ljudbokslyssnaren till att upptäcka hur det är att lyssna på böcker, kommenterar Per Nordström, som är kundansvarig för Bokus på BBH Stockholm.

Peter Brühl är försäljningschef på Bokus:

– Samarbetet tillsammans med BBH Stockholm har gett oss möjlighet att förverkliga ett efterlängtat tillskott i vårt kunderbjudande. Den digitala expertisen tillsammans med kundförståelse och kreativitet har gjort vårt digitala projekt spännande, kommenterar han.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev