Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Radio/podd

Bo Albertsson går till SR

Publicerad: 19 Maj 2015, 09:00
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:01

Under de närmaste sex månaderna blir Bo Albertsson kommunikationsdirektör på Sveriges Radio.


Ämnen i artikeln:

Sveriges Radio

Bo Albertsson tillsätter tjänsten som kommunikationsdirektör efter att Helen Hellströmer lämnade för att bli vd på fackförbundet DIK. Hans uppdrag sträcker sig över sex månader, men han kommer inte att ingå i SR:s företagsledning.

– Det ska bli spännande att få möjlighet att arbeta med Sveriges Radio som är ett starkt varumärke. Jag ser fram emot att få fortsätta det arbete som är påbörjat och säkra processerna. Det finns en stark kompetens och mycket erfarenhet på kommunikationsavdelningen, säger Bo Albertsson i ett pressmeddelande.

Tidigare har Bo Albertsson bland annat arbetat för Gullers Grupp, Cohn & Wolfe och Hill+Knowlton Strategies. Idag är han senior rådgivare och konsult i kommunikationsnätverket Up There Everywhere.

– Vi är glada över att Bo med kort varsel kan gå in som tillförordnad kommunikationsdirektör under den tid det tar för oss att rekrytera en permanent lösning. Bo har en allsidig bakgrund från de flesta kommunikations- och marknadsföringsområden som Sveriges Radio arbetar inom, säger Sveriges Radios vd Cilla Benkö, i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Vi har ett antal viktiga kommunikativa insatser som pågår och där det behövs en stark och bra chef som i vardagen kan hjälpa till med att se till att processerna går i mål.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Sveriges Radio

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.