Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag30.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Radio/podd

Auktionerar ut Värvet-intervju i Musikhjälpen

Publicerad: 14 December 2015, 15:15
Uppdaterad: 14 December 2015, 15:31

Kristoffer Triumf besöker Musikhjälpen.

Nu har du chansen att bli intervjuad av Kristoffer Triumf i hyllade podden Värvet.


Ämnen i artikeln:

VärvetMusikhjälpen

Under denna vecka pågår insamlingsevetet ”Musikhjälpen”, som anordnas i samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpen.

Årets programledare är Kodjor Akolor, Gina Dirawi och Linnea Henriksson, som under de kommande dagarna får besök av engagerade människor som på olika sätt bidrar till kampen för årets tema "Ingen ska behöva fly undan klimatet".

Nu auktionerar Kristoffer Triumf ut en Värvet-intervju till högstbjudande under Musikhjälpen, och uppmanar alla företag och privatpersoner att lägga bud. På samma sätt som i vanliga Värvet får man möjlighet att prata nästan oavbrutet om sig själv och ditt värv.

Villkoren för intervjun är att den sker på överenskommen plats i Stockholm eller i Kristoffer Triumfs ateljé i Vällingby och att auktionsvinnaren står för alla egna omkostnader kring intervjun, såsom exempelvis resa till och från intervjun.

Här kan du buda på intervjun.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

VärvetMusikhjälpen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.