Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Radio/podd

Amelia hoppar på poddtåget

Kvinnomagasinet gör podcast om kvinnor och karriär med arbetsmarknadsministern Ylva Johansson.


Publicerad 2018-01-24 09:38
Uppdaterad 2018-01-24 09:46

Ämnen i artikeln:

Amelia

Dela artikeln:

Efter Cafés "Fördomspodden" och Tidningen Vi:s podcast "Vi-Podden", nu får familjen tidningar och magasin med egen podcast tillökning.

Det är kvinnomagasinet Amelia som lanserar sin första podcast. "Amelia Jobbliv" programleds av ekonomijournalisten Camilla Wagner, och är ett samarbete med utbildnings- och matchningsföretaget Alpha CE.

– Det är ett spännande och viktigt uppdrag. Att få vara med och skapa en så bred satsning som syftar till att stärka kvinnors position på arbetsmarknaden och bidra till ökad ekonomisk självständighet känns stort, säger Camilla Wagner, i ett pressmeddelande.

I podcasten kommer bland annat arbetsmarknadsministern Ylva Johansson, Amelias chefredaktör Maria Sognefors och jobbcoachen Maria Mattson Häll höras.

– Podden är både matnyttig och inspirerande och en viktig del av det växande varumärket Amelia, säger magasinets chefredaktör Maria Sognefors.

Det första avsnittet av podden kommer i dag.

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.