Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

tisdag18.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Xylofonbänk ska uppmärksamma Pride

Publicerad: 23 juli 2013, 07:26
Uppdaterad: 6 december 2015, 13:39

UPPDATERAD. En regnbågsfärgad bänk som man kan spela musik på ska uppmärksamma Pridefestivalen. Det är Stockholmståg som satt upp bänken på Stockholms centralstation.


Stockholmståg, som sköter pendeltågstrafiken i Stockholm, hyllar Pridefestivalen och dess tema "familj" genom att sätta upp en regnbågsfärgad bänk på perrongen vid pendeltågen mot Nynäshamn och Södertälje.

Förbipasserande kan spela en melodi eller vila benen en stund. Färgkodade noter sitter uppsatta till Dancing Queen och Blinka lilla stjärna. Det hela är en del i en pågående kampanj, signerad reklambyrån Kärnhuset.

– Tillsammans med SL och Trafikverket har vi sedan i våras ett pågående samarbete för att skapa en bättre pendeltågstrafik och trevlig miljö för våra resenärer. Med xylofonbänken vill vi passa på att i samband med Pride hylla allas rätt att vara olika och samtidigt bidra med ett roligt och färgglatt inslag, säger Mikael Lindskog, kommunikationschef på Stockholmståg i ett pressmeddelande.

Bänken står på perrongen fram till den 3 augusti.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.