Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag15.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Whispr Group till Sverige

Publicerad: 7 november 2011, 11:07
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:52

Chefsstrategen Jerry Silfwer flyttar hem och startar New York-byrån Whispr Group i Sverige.


Ämnen i artikeln:

Whispr

För ett drygt år sedan lämnade Jerry Silfwer Sverige och sitt jobb på pr-byrån Springtime för New York och sociala medier-byrån Whispr Group.

Dagensmedia.se kunder redan då berätta att planen var att förbereda starten av ett Whispr-kontor i Stockholm, med Jerry Silfwer som delägare och vd.

– Det tog längre tid än vi tänkt, men nu är vi igång, säger Jerry Silfwer till dagensmedia.se, som återvände till Sverige i förra veckan.

Svenska Whispr Group flyttar inom kort in i nya lokaler på Nybroplan i Stockholm. En ytterligare person har rekryterats – Jens Persson som tidigare jobbat som inhyrd sociala medier-ansvarig på Disney Nordic och Triwa.

– Rekryteringen av fler medarbetare pågår, säger Jerry Silfwer.

Whispr Group grundades av Joakim s Leijon och är specialiserade på sociala medier och har i USA bland annat jobba med H&M, Unicef och Disney.

– Vår usp är att vi hjälper företag att lyssna i sociala medier, det är en viktig del av vår strategi. Vi har en social media intelligence-avdelning i USA och lokala deltidsmedarbetare på nyckelmarknader som håller koll på vad som pågår i de sociala medierna. På så sätt skiljer vi oss från andra bolag i regionen, säger Jerry Silfwer.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Whispr

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.