Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Volvos pr-chef slutar

Publicerad: 4 Maj 2015, 08:04
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:02

Volvo Lastvagnars pr-chef Per Nilsson slutar och går till Semcon.


Ämnen i artikeln:

Volvo

På teknikföretaget Semcon får Per Nilsson rollen som kommunikations- och marknadschef och kommer att ingå i koncernledningen.

– Det känns verkligen kul och inspirerande. Semcon är ett spännande företag med kunniga och innovativa människor.  Jag ser fram emot att tillsammans med dem skapa relevant och engagerande kommunikation som kan lyfta varumärket ytterligare, säger Per Nilsson i ett pressmeddelande.

Per Nilsson kommer närmast från positionen som global pr-chef på Volvo Lastvagnar, där han bland annat var involverad i den enorma pr-succén för " Live test series" och i synnerhet Jean-Claude Van Damme-filmen " Epic Split".

– Pers erfarenhet kommer ytterligare stärka Semcon i vårt långsiktiga arbete med att bygga framgångsrik kommunikation. Han har i sina tidigare befattningar visat på kreativitet och mod, vilket är något som kommer att vara viktigt i den varumärkesförflyttning som Semcon står inför, säger Markus Granlund, vd och koncernchef på Semcon, i pressmeddelandet.

Semcon är ett teknikföretag inom ingenjörstjänster och produktinformation. Koncernen finns i Sverige, Tyskland, Storbritannien, Brasilien, Kina, Ungern, Indien, Spanien och Norge och omsatte 2,7 miljarder kronor 2014.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Volvo

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.