Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Visit Sweden bjuder in Sverigefans

Publicerad: 26 september 2012, 12:01
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:10

Åtta av de mest hängivna Sverigefantasterna på Communityofsweden bjuds in på en bussresa i Sverige.


EH

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se


Visit Sweden skapade sitt onlinecommunity Communityofsweden för fem år sedan. Bland de drygt 50 000 medlemmarna syns många från exempelvis Kina, Spanien och USA.

Visit Sweden anordnade därför nyligen en tävling för sina mest hängivna medlemmar där de fick motivera varför de skulle bli valda att få följa med på en visningsresa i Sverige.

– Vi ville belöna de aktiva medlemmarna på något sätt. De har ofta jättefina berättelser och bidrar till marknadsföringen av Sverige. Därför bjuder vi hit några av dem för att vårda våra relationer med den här gruppen, säger Maria Ziv, marknadsdirektör på visit Sweden, till dagensmedia.se.

På fredag anländer tävlingens åtta vinnare till Arlanda och därifrån går resan först till Sala Silvergruva och sedan  till bland annat Färna och Nyköping. Såväl pannkakslunch som älgsafari står på schemat.

– Vi har gjort detta i samarbete med Sörmlands turismutveckling och Västmanlands turism. Vi ställde en fråga till dem och båda var jätteintresserade. Regionerna har själva fått välja vad de vill visa upp, säger Maria Ziv, och fortsätter:

– Det ska bli jättekul när medlemmarna får komma hit och uppleva Sverige på riktigt. En del har ju inte varit i Sverige tidigare. De sitter och längtar hit och nu kan vi belöna deras engagemang.

Vinnarna kommer från Finland, Frankrike, Holland, Italien, Tyskland och Ryssland och kommer att vara i Sverige under fyra dagar.

Delar ur programmet:

Sala Silvergruva. Fika med smörgås och kaffe/te. Prova på höghöjdsbanan. Älgsafari/WildSweden Ölprovning Nils Oscar på Hellmanska Gården Pannkakslunch Visning Wildlife Park           Middag tema ”Från Lucia till midsommar" Glasblåsning och fika på Skeppsta hytta Skärgårdstur med kräftskiva från Källvik till Trosa

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev