Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökPR

Viasat ger till cancerforskning

Publicerad: 26 Juni 2012, 06:10
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:17

Sedan ett år tillbaka erbjuder Viasat ett utbud av kanaler för barn på cancercentrum runt om i landet. Nu skänker de också 10 kronor per ny kund till Barncancerfonden.


Ämnen i artikeln:

ViasatBarncancerfonden

Historien börjar med att 14-årige Oliver, som drabbats av en hjärntumör, hörde av sig till Viasat och berättade att det inte fanns några roliga tv-kanaler på Umeå Universitetssjukhus barncanceravdelningen.   

Viasat svarade med att tillsammans med Hoist och Disney installera ett tv-utbud på barncancercentrum i Umeå, Linköping och Uppsala. Nu tar Viasat sitt engagemang ytterligare ett steg vidare och skänker 10 kronor per ny kund till Barncancerfonden.

– Man blir oerhört berörd i kontakten med de här barnen. Att kunna erbjuda dem ett bättre tv-utbud och på så sätt göra deras dagar i alla fall lite roligare känns väldigt bra, säger Karin Zingmark, presschef på Viasat, till dagensmedia.se.

Hon fortsätter:

– Och idag är vi extra stolta när vi kan berätta av vi nu också är med och bidrar till lösningen genom att skänka en del av våra intäkter till Barncancerfonden.

Henrik Widell


Ämnen i artikeln:

ViasatBarncancerfonden

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev