Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


PR

Viasat ger till cancerforskning

Sedan ett år tillbaka erbjuder Viasat ett utbud av kanaler för barn på cancercentrum runt om i landet. Nu skänker de också 10 kronor per ny kund till Barncancerfonden.


Publicerad 2012-06-26 06:10
Uppdaterad 2015-12-06 14:17

Ämnen i artikeln:

Viasat

Dela artikeln:

Historien börjar med att 14-årige Oliver, som drabbats av en hjärntumör, hörde av sig till Viasat och berättade att det inte fanns några roliga tv-kanaler på Umeå Universitetssjukhus barncanceravdelningen.   

Viasat svarade med att tillsammans med Hoist och Disney installera ett tv-utbud på barncancercentrum i Umeå, Linköping och Uppsala. Nu tar Viasat sitt engagemang ytterligare ett steg vidare och skänker 10 kronor per ny kund till Barncancerfonden.

– Man blir oerhört berörd i kontakten med de här barnen. Att kunna erbjuda dem ett bättre tv-utbud och på så sätt göra deras dagar i alla fall lite roligare känns väldigt bra, säger Karin Zingmark, presschef på Viasat, till dagensmedia.se.

Hon fortsätter:

– Och idag är vi extra stolta när vi kan berätta av vi nu också är med och bidrar till lösningen genom att skänka en del av våra intäkter till Barncancerfonden.

Henrik Widell

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.