Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


PR

Vd-byte på JMW

Björn Mellstrand kliver av vd-posten efter 13 år – lämnar över till Louise Leo.


Publicerad 2015-11-17 08:49
Uppdaterad 2015-12-06 20:21

Ämnen i artikeln:

JMW

Dela artikeln:

I september 2014 klev hon in som delägare. Nu tar Louise Leo över vd-posten på pr-byrån JMW efter Björn Mellstrand. Han blir istället arbetande styrelseordförande och kommer att fokusera på en rådgivande roll.

– Han har ju jobbat som vd i 13 år och kände att det är dags för en förändring och kommer att lägga ännu mer kraft på vårt strategiarbete. Jag är väldigt stolt över att ha fått det förtroendet att leda ett företag som JMW, säger Louise Leo, till Dagens Media.

Förra året omsatte JMW drygt 27 miljoner kronor. Ambitionen är att växa nästa år, både genom att bredda erbjudandet och genom att rekrytera nya medarbetare.

– Det som är det mest utmärkande på JMW är nyfikenheten och kreativiteten. Det ska vi använda för att bredda och anpassa erbjudandet för de nya behov som finns hos våra kunder. Kommunikationsdiscipliner fortsätter att smälta ihop och vi måste jobba mer integrerat, i egna, förtjänade och köpta kanaler. Vår filosofi är att pr är motorn i det här, säger Louise Leo.

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.