Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag23.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Vd-byte på JMW

Publicerad: 17 November 2015, 08:49
Uppdaterad: 6 December 2015, 20:21

Björn Mellstrand kliver av vd-posten efter 13 år – lämnar över till Louise Leo.


Ämnen i artikeln:

JMW

I september 2014 klev hon in som delägare. Nu tar Louise Leo över vd-posten på pr-byrån JMW efter Björn Mellstrand. Han blir istället arbetande styrelseordförande och kommer att fokusera på en rådgivande roll.

– Han har ju jobbat som vd i 13 år och kände att det är dags för en förändring och kommer att lägga ännu mer kraft på vårt strategiarbete. Jag är väldigt stolt över att ha fått det förtroendet att leda ett företag som JMW, säger Louise Leo, till Dagens Media.

Förra året omsatte JMW drygt 27 miljoner kronor. Ambitionen är att växa nästa år, både genom att bredda erbjudandet och genom att rekrytera nya medarbetare.

– Det som är det mest utmärkande på JMW är nyfikenheten och kreativiteten. Det ska vi använda för att bredda och anpassa erbjudandet för de nya behov som finns hos våra kunder. Kommunikationsdiscipliner fortsätter att smälta ihop och vi måste jobba mer integrerat, i egna, förtjänade och köpta kanaler. Vår filosofi är att pr är motorn i det här, säger Louise Leo.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

JMW

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.