Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag25.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Vänsterpartiet störst på sin dag

Publicerad: 6 Juli 2011, 13:21
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:05

Vänsterpartiet var den största snackisen med totalt 1 461 omnämnanden i sociala medier igår. Det visar Prontos Almedalsindex.


Almedalsindex mäter vilka avtryck som händelserna under Almedalsveckan genererar på internet och tas fram av Pronto Communication.

Hittills har det snackats mest om Vänsterpartiet under partiets dag igår. För att jämföra fick Moderaterna 662 omnämnanden på sin dag och Miljöpartiet 329 omnämnanden.

– Det enorma intresse som Jonas Sjöstedts utmaning av partiledarposten renderade i har dock svalnat ordentligt efter lunch idag, skriver Prontos Rickard Nyman i en kommentar till dagens index.

Folkpartiet har bara kommit upp i 172 träffar idag, och är därmed sämst av partierna.

– Björklunds förslag om att introducera kinesiska i skolan har inte skapat tillräckligt med avtryck för att kunna matcha Centerpartiet efter det att framträdande C-toppar sagt sig vilja lämna Alliansen inför nästa val. Innebandyturneringen i Almedalen gav Centern ytterligare uppmärksamhet då man efter att ha kört över både S och V på vägen vann hela turneringen.

Av organisationerna har Lärarförbundet varit bäst på att dra nytta av Folkpartiets dag.

Burmeister var det mest besökta stället långt in på morgonen, räknat i antal inloggningar på mobilen (35 stycken) men har sedan under dagen passerats av Gotlandsfärjan (50 stycken).

– Det är dock oklart huruvida det rör sig om en fortsatt immigration eller om fastlänningarna nu har börjat lämna ön.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.