Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Unibet värvar stjärnfighter

Publicerad: 21 Mars 2012, 05:52
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:29

Alexander ”The Mauler” Gustafsson, svenskt stjärnskott inom den extrema fightingdisciplinen, MMA, blir ambassadör för Unibet.


Ämnen i artikeln:

Unibet

Intresset för spel på sporten MMA (Mixed Martial Arts) växer hos spelbolaget Unibet. Därför väljer de att gå in som sponsor till Alexander Gustafsson som är rankad 9:a i världen och som i april går en match i Globen, arrangerad av UFC (Ultimate Fighting Championship).

– Vi tror att han är den nästa svenska stjärnan i UFC och kan bli bäst i världen. Han är ung och har framtiden för sig, säger Jonas Nilsson, pr-chef på Unibet.

Sponsringen kommer användas i Unibets annonsmaterial som rör MMA, men främst kommer sponsorskapet att aktivers i de sociala medierna. Alexander Gustafsson, med artistnamnet ”The Mauler” har i dag en egen blogg, Facebook och Twitter som Unibet nu ska hjälpa honom att utveckla.

– Det kommer inte att gå att missa att det är vi som är avsändare. Vi vill med de här aktiviteterna i sociala medier engagera hans fans.

UFC-galan i Globen är redan slutsåld med Unibet ska via de social kanaler de startat för Alexander Gustafssons räknng anordna olika tävlingar där läsarna kan vinna biljetter.

– Det kommer också att finnas möjligheter att få komma och träffa Alexander på plats i samband med matchen.

Henrik Widell

Ämnen i artikeln:

Unibet

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.