Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


PR

Unibet värvar stjärnfighter

Alexander ”The Mauler” Gustafsson, svenskt stjärnskott inom den extrema fightingdisciplinen, MMA, blir ambassadör för Unibet.


Publicerad 2012-03-21 05:52
Uppdaterad 2015-12-06 14:29

Ämnen i artikeln:

Unibet

Dela artikeln:

Intresset för spel på sporten MMA (Mixed Martial Arts) växer hos spelbolaget Unibet. Därför väljer de att gå in som sponsor till Alexander Gustafsson som är rankad 9:a i världen och som i april går en match i Globen, arrangerad av UFC (Ultimate Fighting Championship).

– Vi tror att han är den nästa svenska stjärnan i UFC och kan bli bäst i världen. Han är ung och har framtiden för sig, säger Jonas Nilsson, pr-chef på Unibet.

Sponsringen kommer användas i Unibets annonsmaterial som rör MMA, men främst kommer sponsorskapet att aktivers i de sociala medierna. Alexander Gustafsson, med artistnamnet ”The Mauler” har i dag en egen blogg, Facebook och Twitter som Unibet nu ska hjälpa honom att utveckla.

– Det kommer inte att gå att missa att det är vi som är avsändare. Vi vill med de här aktiviteterna i sociala medier engagera hans fans.

UFC-galan i Globen är redan slutsåld med Unibet ska via de social kanaler de startat för Alexander Gustafssons räknng anordna olika tävlingar där läsarna kan vinna biljetter.

– Det kommer också att finnas möjligheter att få komma och träffa Alexander på plats i samband med matchen.

Henrik Widell

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.