Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag14.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Ulrica Messing till Prime

Publicerad: 27 Augusti 2013, 05:03
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:36

Ännu en toppolitiker går över till pr-sidan. Den tidigare ministern Ulrica Messing blir nu seniorkonsult på pr-byrån Prime.


Ämnen i artikeln:

Prime

Ulrica Messing valdes in i riksdagen 1991. Fem år senare blev hon det yngsta statsrådet någonsin. Under sin politiska karriär har hon bland annat varit ordförande i försvarsutskottet, infrastrukturminister, arbetsrätts- och jämställdhetsminister, integrations- och ungdomsminister och ledamot i den socialdemokratiska partistyrelsen.

Sedan Ulrica Messing lämnade politiken 2008 har hon bland annat varit styrelserepresentant och har uppdrag för Länsförsäkringar Liv, fastighetsbolaget Wallenstam, Bergvik skog, Astrid Lindgrens Värld och i Anna Lindhs Minnesfond.

– Ulrica har en bred bakgrund med ena foten i politiken och den andra i näringslivet. Den kombinationen är värd mycket för oss och våra uppdragsgivare, inte minst eftersom vi går mot ett valår och temperaturen i svensk politik kommer skruvas upp, säger Jonas Palmqvist, vice koncernchef och partner på Prime, i ett pressmeddelande.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Prime

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.