Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag28.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Tre byter mobiler mot skor

Publicerad: 29 Maj 2015, 07:59
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:00

Under Caliroots Swap Meet erbjuds deltagare rabattchekar mot sina gamla mobiler.


Ämnen i artikeln:

Tre

Under sneaker-eventet Caliroots Swap Meet ska mobiloperatören Tre ta emot gamla mobiltelefoner. De som väljer att lämna in sina mobiler får rabattcheckar på sneakers från Caliroots eller erbjuds skänka pengarna till Barncancerfonden.

– De flesta har en eller flera gamla mobiler som ligger hemma och samlar damm i en byrålåda. Det är lätt att glömma att dessa mobiler har ett ekonomiskt värde samtidigt som miljön vinner på att de återvinns, säger Kamran Alemdar. pr- och informationschef på Tre, i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Genom att närvara på Caliroots Swap Meet vill vi sprida kunskap om vårt återvinningsprogram till en tongivande och engagerad målgrupp.

Deltagandet är ett led i det återvinningsprogram Tre lanserade förra året. Det innebär att kunder som lämnar in sina mobiler antingen får summan avdragen på sin mobilräkning eller kan skänka pengarna till Barncancerfonden.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Tre

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.