Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag16.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Teknikmagasinet lanserar Prylbögsbibel

Publicerad: 23 Juli 2009, 08:14
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:18

Det är många som vill rida på medievågen runt Pride-festivalen – senast i raden Teknikmagasinet som trycker en Prylbögsbibel.


Teknikmagasinets produktkatalog, Prylbibeln, får i år ett nytt utseende, i alla fall den upplagan som ska delas ut på årets Pride-festival och i butikerna i Stockholms innerstad. Katalogen är regnbågsfärgad och har undertiteln ”The Prylbög Edition”.

– Våra kunder är ett gränsnitt av hela Sverigesbefolkning, oavsett ålder, värderingar eller läggning så är man intresserad av prylar. Så tanken är väl att flirta lite med alla prylbögar därute, säger Pelle Ekman, vd för Teknikmagasinet.

Sedan blir det väl lite pr av det här också?

– Uppriktigt sagt, vore man bättre på pr än vad vi är så kanske man skulle kunnat göra något riktigt bra av det här. Men vi tycker prylar är kul, att Pride är kul och sedan finns ju det här begreppet prylbög, så låt oss nyttja det, vilket inte så många skulle våga. Det här är en typisk Teknikmagasinet-grej.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.