Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

SVT: ”Vår berättelse stämmer”

Publicerad: 21 Februari 2011, 11:35
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:20

The Phonehouse hotar SVT med åtgärder efter gårdagens ”Dokument inifrån”, som företaget anser är grovt vinklat. Nu svarar SVT på kritiken.


Ämnen i artikeln:

SVTThe Phonehouse

The Phonehouse har reagerat starkt på gårdagens ”Dokument inifrån” som handlade om ”säljsekten” The Phonehouse. Nu hotar mobiljätten med att vidta åtgärder mot SVT.

– Programmet var väldigt vinklat, och visar en helt felaktig bild. Man litar helt på de uppgifter som kommit fram, det finns ingen objektivitet över huvudtaget. Det är inte god journalistik. Jag är oerhört besviken på SVT, sa Daniel Lindholm, vd på The Phonehouse tidigare till dagensmedia.se. 

Johan Ripås, inslagsproducent för ”Dokument inifrån” ställer sig frågande till kritiken.

– Så här bemöter The Phonehouse alla som kritiserar dem. Vi har lyft fram de här ungdomarnas egna berättelser och även stärkt upp det med dold kamera. Reportaget är inte vinklat.

Han fortsätter:

– Efter att vi sänt programmet har vi fått en lavin av berättelser inifrån The Phonehouse som gör att vi är 100 procent säkra på att det vi har visat är något som genomsyrar stora delar av företaget.

Henrik Widell

Ämnen i artikeln:

SVTThe Phonehouse

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.