Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


PR

SVT: ”Vår berättelse stämmer”

The Phonehouse hotar SVT med åtgärder efter gårdagens ”Dokument inifrån”, som företaget anser är grovt vinklat. Nu svarar SVT på kritiken.

Henrik Widell


Publicerad: 21 Februari 2011, 11:35
Uppdaterad: 06 December 2015, 15:20

Ämnen i artikeln:

SVTThe Phonehouse

The Phonehouse har reagerat starkt på gårdagens ”Dokument inifrån” som handlade om ”säljsekten” The Phonehouse. Nu hotar mobiljätten med att vidta åtgärder mot SVT.

– Programmet var väldigt vinklat, och visar en helt felaktig bild. Man litar helt på de uppgifter som kommit fram, det finns ingen objektivitet över huvudtaget. Det är inte god journalistik. Jag är oerhört besviken på SVT, sa Daniel Lindholm, vd på The Phonehouse tidigare till dagensmedia.se. 

Johan Ripås, inslagsproducent för ”Dokument inifrån” ställer sig frågande till kritiken.

– Så här bemöter The Phonehouse alla som kritiserar dem. Vi har lyft fram de här ungdomarnas egna berättelser och även stärkt upp det med dold kamera. Reportaget är inte vinklat.

Han fortsätter:

– Efter att vi sänt programmet har vi fått en lavin av berättelser inifrån The Phonehouse som gör att vi är 100 procent säkra på att det vi har visat är något som genomsyrar stora delar av företaget.

Ämnen i artikeln:

SVTThe Phonehouse

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.