Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag12.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Studio Totals fest - en bluff?

Publicerad: 28 Januari 2011, 15:43
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:23

Mer än 2 500 personer står på gästlistan när Studio Total imorgon bjuder på fest på hotell Malmen. Många misstänker nu att allt är en bluff.


Ämnen i artikeln:

Studio Total

Imorgon, lördag, har den uppmärksammade reklambyrån Studio Total bjudit in tusentals människor till fest på Scandic Malmen i Stockholm.

Den kreativa chefen Tomas Mazetti har vid ett flertal tillfällen mejlat inbjudna och påmint om festen - och att det krävs en Facebook-anmälan för att släppas in.

Samtidigt har Studio Total och Scandic Malmen nyligen tecknat ett samarbetsavtal, vilket väckt misstankar om att eventet, som just nu har runt 2 500 anmälda besökare, är en bluff.

Anna Spjuth, hotelldirektör på Malmen, säger att Studio Total står för arrangemanget, som bland annat inkluderar en VIP-del, medan Scandic Malmen står för baren. Men hon hävdar att Studio Total inte har fått betalt för festen.

Det är 2 500 anmälda. Hur många kan ni ta in egentligen?

– Är det fullt så är det fullt. Vi håller på stenhårt på det.

Det var efter att hotell Scandic Malmen totalrenoverats som samarbetet med Studio Total uppkom.

– Vi pratade igenom det och bestämde att vi ska skapa ett brus kring hotellet. Och det gör man bara genom att skapa rubriker och ha rätt ambassadörer.

Partnerskapet resulterade bland annat i att Studio Totals Stockholmskontor nu huserar i Scandic Malmens lokaler.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Studio Total

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.