Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Stig-Björn Ljunggren får lämna Grayling

Publicerad: 29 augusti 2011, 05:20
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:00

Pr-konsulten Stig-Björn Ljunggren får avsluta sitt uppdrag för Grayling på grund av sin medverkan i Kanal 5:s ”Breaking news”. Det kan dagensmedia.se avslöja i dag.


Ämnen i artikeln:

kanal5Grayling

Dagensmedia.se berättade i förra veckan att Graylingkonsulten Stig-Björn Ljunggren medverkat i ”Breaking news” där han kommenterade turerna kring Ikeas Ingvar Kamprad. Vad som inte framkom i programmet är att Grayling är Ikeas pr-byrå.

Nu tvingas han lämna sitt uppdrag åt Grayling, som en direkt följd av medverkan i programmet.

– Som fri debattör måste jag ha fritt fram. Oftast har det fungerat bra, men inte den här gången. Då kom vi överens om att det är bäst att vi går skilda vägar, säger Stig-Björn Ljunggren.

Han har haft uppdrag för Grayling ungefär en halv dag i veckan. Stig-Björn Ljunggren betonar att han dock inte arbetat med Ikea.

– Jag visste inte ens om att Grayling jobbar med Ikea – jag är så pass löst knuten till byrån. Tyvärr framställdes det i medierna som om jag var Ikeakonsult.

Hur känns det att få sluta?

– För min del är det ingen stor grej. Det är olyckligt att min roll missförstods – det är jag mer bekymrad över. Men hur det faktiskt är spelar ingen roll. Det som folk uppfattar är hur det framställs.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

kanal5Grayling

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News