Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag02.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Stenson på väg till Volvo – Wikforss framtida roll oklar

Publicerad: 20 November 2014, 13:46
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:21

Omorganisation i koncernledningen bäddar för ny kommunikationsdirektör hos biltillverkaren.


DI publicerade nyligen en artikel där man publicerade uppgifter om att veteranen Henry Stenson, från bland annat BP och Ericsson, är på väg att ta över som AB Volvos nya kommunikationsdirektör.

Detta innebär naturligtvis stora förändringar för den nuvarande kommunikationsdirektören, Mårten Wikforss. Men exakt vad hans framtida roll kommer att bli vill han i dagsläget inte kommentera.

– Det här går tillbaka till den 24 oktober när vi släppte kvartalsrapporten. Då avviserade vi ambitionen att minska antalet ledamöter i koncernledningen från 16 till 10, säger Mårten Wikforss till Dagens Media och fortsätter:

– En av de saker vi då gick ut med var att vi slår samman Corporate communications med Corporate sustainability & Public affairs under en och samma chef. Men den personen har inte tillsatts än, säger Mårten Wikforss.

Blir du kvar på Volvo?

– Det är för tidigt att säga. Jag ger mig inte in i den diskusisonen nu. När den nya personen tillsätts kommer vi att gå ut med det.

Anton Andersson

anton.andersson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.