Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


PR

Springtime ska skriva crowdsourcad Almedalssång

Affärsutvecklingsbyrån Six year plan och Springtime utökar sitt politiska allsångshäfte under Almedalsveckan med en låt som man nu söker bidrag till.


Publicerad 2014-05-19 08:59
Uppdaterad 2015-12-06 12:37

Ämnen i artikeln:

Almedalsveckan

Dela artikeln:

Affärsutvecklingsbyrån Six year plan har genomfört politiska allsångskvällar i Almedalen tillsammans med kommunikationsbyrån Springtime i nästan tio års tid.

Nu vill man utöka sånghäftet med en nyskriven sång om Almedalen, som byråerna vill ha hjälp med att skriva i en crowdsourcing-satsning. 

– Vi uppmanar alla som brukar vara i Almedalen att skriva en mening eller flera i en kommentar på Mynewsdesk eller Springtimebloggen, via ett inlägg på Twitter eller i form av en video på YouTube. Använd din fantasi, och tagga bidraget med #almedalssången så att vi hittar det, säger Cecilia Gannedahl, vd på Springtime, i ett pressmeddelande.

Musiken texten ska sättas till är Cornelis Vreeswijks "Vi hade en gång en båt" och insamlingen av textrader pågår fram till den 2 juni.

Andrea Svanberg

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.