Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Spalt PR norpar chef från Cohn & Wolfe

Publicerad: 3 September 2013, 13:52
Uppdaterad: 12 September 2017, 05:48

Spalt PR är inne i en expansiv fas. Den livsstilsinriktade byrån stärker bland annat upp med ny Sverigechef från Cohn & Wolfe.


Ämnen i artikeln:

PR

– Det känns jätteroligt att vara tillbaka på Spalt PR. Byrån har vuxit sedan jag arbetade här 2007 men den härliga atmosfären och det kreativa drivet är fortfarande detsamma, säger Evelina Borseman, som gjorde sin comeback på Spalt PR i måndags.

Förutom Evelina Borseman, knyter Spalt PR även till sig Annika Shelley och Lina Kellgren som kundansvariga. Trion ska fokusera på hållbarhetsfrågor, något Spalt PR märker att kunderna i allt större utsträckning efterfrågar. Med Annika Shellys bakgrund inom CSR-frågor, räknar byrån på fortsatt utveckling på den fronten.

– Vi växer och har också många nya varumärken på ingång. Därför känns det både roligt och viktigt att förstärka Stockholmsteamet. Evelina känner vi sedan tidigare och vi är glada över att få henne i teamet, säger Christina Matsgård, grundare av Spalt PR.

Spalt PR startades 1996 och har idag sammanlagt 26 anställda i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Byrån ägs av Christina Matsgård och Miriam Hayder. Omsättningen uppgick 2012 till 23 miljoner kronor och resultatet landade på knappt en miljon kronor.

Gustav Thunander

Ämnen i artikeln:

PR

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.