Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Sonos väljer Jung

Publicerad: 28 September 2016, 11:10
Uppdaterad: 28 September 2016, 15:02

Högtalarbolaget Sonos väljer Jung för sin storsatsning på den svenska marknaden.


Ämnen i artikeln:

Jung

Sonos, som säljer trådlösa högtalarsystem, planerar en relansering av sitt varumärke för att växa på den svenska marknaden.

Till sin hjälp väljer de Jung Relations.

– Under det kommande året kommer vi göra ett större omtag om Sonos som varumärke, med stort fokus på Sverige och Stockholm. För vår satsning framåt såg vi Jung med sin starka bakgrund inom populärkultur som en naturlig partner. Vår syn på kommunikation ligger nära varandra och jag ser fram emot att se resultatet av det vi kommer att skapa tillsammans framöver, säger Sabrina Krim, pr-chef för Sonos i Norden, i ett pressmeddelande.

Jung ska arbeta med Sonos kommunikationsstrategi med fokus på storytelling och culture marketing. Sonos produkter kommer även finnas i Jungs showroom i Stockholm.

Kundansvarig på Jung blir en av byråns grundare, Martin Abrahamsson.

– Som byrå kommer vi få chansen att göra det vi gör allra helst och bäst – ta ett brett grepp kring hela kommunikationsutmaningen genom att vara strategisk och kreativ lead. Sedan ska jag inte sticka under stolen med att jag själv är en hängiven Sonos-användare sedan flera år tillbaka, så även på ett personligt plan känns det här som något av en drömkund, säger han i pressmeddelandet.

Sonos

Sonos grundades 2002 och producerar trådlösa högtalare. I dag finns bolaget i över 60 länder. Huvudkontoret ligger i Santa Barbara i Kalifornien.

Ämnen i artikeln:

Jung

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.