Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag25.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Socialdemokraterna: "Så här blir det ibland"

Publicerad: 2 Maj 2011, 07:05
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:12

Nyheten om terrorledaren Usama bin Ladens död riskerar att dränka både Håkan Juholts första 1 maj som socialdemokraternas ledare – och partiets skuggbudget som presenteras i dag.


Ämnen i artikeln:

Socialdemokraterna

Det var inatt som nyheten om att Usama bin Laden dödats av amerikanska specialstyrkor briserade i media.

Händelsen dränker inte bara Håkan Juholts insatser under 1 maj igår. Den hotar även att minska uppmärksamheten på Socialdemokraternas skuggbudget som ska presenteras i dag.

Men enligt Socialdemokraternas presschef Dan Svanell kör partiet på som vanligt utan några förändringar i schemat, även om skuggbudgeten nu riskerar att försvinna i mediebruset.

– Så här blir det ibland, men det är svårt att göra några förändringar även om vi förstår att vi rent nyhetsmässigt kommer påverkas av Usama bin Laden. Det är möjligt att det blir problematiskt men samtidigt är det kanske inte samma journalister som bevakar den här frågan och bin Laden, säger Dan Svanell till dagensmedia.se.

Ni har inga planer på att vidta några extra åtgärder?

– Nej men det är klart att det kanske kommer komma frågor om Usama bin Laden nu. Men nu har ju Håkan Juholt redan varit ute och kommenterat det tidigt imorse så vi kör vår presentation som vanligt.

Skuggbudgeten presenteras 10:30.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Socialdemokraterna

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.