Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Socialdemokraterna dominerar

Publicerad: 8 juli 2011, 13:22
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:05

Maud Olofssons tårar vid presskonferensen och talet igår kväll gjorde att Centerpartiet höll ångan upp i sociala medier. Men idag har Socialdemokraterna varit i fokus.


Ämnen i artikeln:

Pronto CommunicationAlmedalen 2011

Enligt Almedalsindex, framtaget av Pronto Communicaiton, kom Centerpartiet upp i 813 träffar igår och Maud Olofsson toppnoterades för 504 avtryck. Men Socialdemokraterna skuggade inte långt bakom på 635 träffar.

Idag har dock det mesta handlat om Håkan Juholt.

– Socialdemokraternas utspel om villkoren för utländsk arbetskraft har rönt mycket uppmärksamhet. Juholt har med sin jämförelse mellan jobbskatteavdraget och Hollywoodfilmer samt mustascher som ett starkt uttryck för manlighet också genererat en hel del avtryck. Man kan även vänta mer träffar ikväll när han intar den specialbyggda, röda catwalken där han enligt rykten ska läsa dikter och prata om barnfattigdom, skriver Prontos Rickard Nyman i en kommentar till Almedalsindex.

Moderaterna är idag tvåa på 114 träffar, och har fått de flesta av sina träffar på grund av partiets nya kampanjsida juholtssedelpress.se.

Hittills under veckan har Socialdemokraterna fått totalt 2300 träffar, följt av Vänsterpartiet och Moderaterna på ungefär 2000 träffar vardera. Kristdemokraterna ligger sist så här långt med drygt 300 träffar.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.