Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag27.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Seger för både (C) och (S)

Publicerad: 7 Juli 2011, 13:11
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:05

Både Cenerpartiet och Socialdemokraterna ser ut att bli dagens sociala medier-vinnare, sett till antalet träffar.


Enligt Almedalsindex har Centerpartiet hittills kommit upp i 343 träffar idag, vilket kan jämföras med Folkpartiets 411 träffar under hela gårdagen.

– Det är framförallt tack vare Maud Olofssons pressträff tillika Almedalen-avsked vid lunchtid. Men avskedstårarna ackompanjerades även av en invit från Juholt om ett tänkbart (S)- och (C)-samarbete samt fortsatta spekulationer om vem ska ta över (C). Det som borde ha blivit en tuff kamp mellan Maud Olofsson och Håkan Juholt idag, ser ut att sluta med en seger för båda två, skriver Rickard Nyman i en kommentar till Almedalsindex.

Socialdemokraterna har i snitt haft 347 träffar per dag under veckan.

– Efter Juholts entré idag ser de ut att höja den siffran ytterligare. Med tanke på att de fortfarande har kvar sin dag imorgon ser de ut att bli tuffa att rå på för de övriga partierna.

På topplistan över incheckade platser ligger Kallis i topp efter en solig dag, också Burmeister har gått bra efter Dagens Medias dj-battle igår.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.