Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

tisdag18.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Schlingmann till Assefas byrå

Publicerad: 5 december 2012, 08:21
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:02

Per Schlingmann tillbakavisar Expressens uppgifter om att han ska börja jobba på Assefa Kommunikation. Däremot ska byrån boka hans föreläsningar.


Tidningen Expressen erfar i dag att Per Schlingmann, som nyligen meddelade att han lämnar Moderaterna för att starta egen konsultverksamhet, ska börja jobba på Lili Assefas pr-byrå Assefa Kommunikation.

Per Schlingmann tillbakavisar uppgifterna i dag, men bekräftar att han kommer att samarbeta med Assefa Kommunikation under en period framöver – för bokningarna av hans föreläsningar.

Dagensmedia.se har pratat med Lili Assefa:

– Det stämmer att vi kommer att boka Per Schlingmanns föreläsningar, men i övrigt hänvisar jag till hans eget Facebook-inlägg om saken.

På Facebook skriver Per Schlingmann:

"Expressen skriver idag att jag ska börja arbeta med Lili Assefa på hennes företag Assefa Kommunikation. Som jag tidigare meddelat kommer jag från och med 1 mars nästa år att etablera egen rådgivningsverksamhet (se mer på www.schlingmann.se). Därutöver kommer jag att hålla föredrag om förändringsarbete, varumärken och kommunikation.

Jag känner Lili väl, men uppgifterna i tidningen stämmer inte. Jag kommer att arbeta i mitt egna företag. Det som däremot stämmer är att jag bett Lili att boka föreläsningar under nästa år. Det kommer hon att göra fram till dess att jag etablerar min egen verksamhet. Vill ni komma i kontakt med henne med anledning av detta nås hon på lili@assefa.se."

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.