Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Sara Alsén ny COO på Burson-Marsteller

Publicerad: 13 Februari 2015, 08:29
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:13

Får rollen att leda företagets operativa arbete, i ett steg mot att stärka Burson-Marstellers ställning i Norden.


Ämnen i artikeln:

Burson-Marsteller

Burson-Marsteller är ett ledande företag inom pr och kommunikation. För att stärka Burson-Marstellers företagets ledande position i Norden har Sara Alsén utsetts till chief operating officer (COO). Det betyder att hon ska vara huvudchef för det operativa arbetet i företaget.

– Vi har ambitiösa planer för Norden, där vi redan är ett ledande nätverk. Sara har ansvarat för strategiutvecklingen i Norden under senaste året och när vi ytterligare stärker vårt erbjudande i regionen är det naturligt att hon går in som COO, säger Morten Pettersen, vd för Burson-Marsteller Norden, i ett pressmeddelande.

Sara Alsén har tidigare arbetat med public affairs på Burson-Marstellers Brysselkontor. Hon har också jobbat på företagets huvudkontor i New York och i Moskva.

– Behovet av våra tjänster ökar i takt med att fler internationella företag investerar i den nordiska regionen. Jag ser fram emot att jobba tillsammans med den nordiska ledningsgruppen för att bygga ett ännu starkare nordiskt erbjudande, säger Sara Alsén i ett pressmeddelande.

Bortsett från kontoren i Sverige, Norge, Danmark och Finland inkluderar Burson-Marsteller Norden ett samarbetsnätverk av kommunikationsbyråer i Estland, Lettland och Litauen.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Burson-Marsteller

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.