Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag18.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Samurai PR gör comeback i Sverige

Publicerad: 16 April 2013, 02:31
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:49

Mattias Tönnheim återupplivar sin gamla byrå Samurai PR.


Efter tre års uppehåll väljer Mattias Tönnheim att ruska liv i Samurai PR.

– Det var något som jag kände att jag verkligen ville göra. Har man en gång varit företagare och gillat det är det svårt att hålla sig, säger han till Dagens Media.

När pr-byrån Mannov, ägd av Malmöbyrån First Flight Communications, svalde Samurai PR i slutet av 2010 valde grundaren Mattias Tönnheim snart att hoppa av.

Trots fusionen har det inte varit några problem att starta under namnet Samurai PR, enligt Mattias Tönnheim.

– Jag sålde aldrig varumärket, så rent juridiskt var det enkelt, säger Mattias Tönnheim.

Under de senaste åren har han han jobbat som pr- och marknadschef på Phonera. Mattias Tönnheim kommer även fortsatt att vara pr-ansvarig för Phonera på konsultbasis.

Samurai PR kommer nu att drivas av de två vännerna och ägarna Mattias Tönnheim och Uffe Erup Larsen utifrån Malmö och Köpenhamn. Den danska delen av verksamheten har drivits utan uppehåll sedan 2007.

Nya kunder för Samurai PR i Sverige är ProspectEye, Nindev, Inuse, Stratiteq, Alien Interactive, Retro FM och Eyefeed AB. På den danska sidan är?Astellas Pharma, Goodyear Dunlop, Wantr, Veridu och Billy's Billing några av kunderna.

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.