Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Så tacklar Vinge otrohetskrisen

Publicerad: 21 April 2010, 11:19
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:53

Advokatbyrån Vinge, där prinsessan Madeleines fästman Jonas Bergström jobbar, har synts flitigt i medierna efter att den påstådda otrohetsskandalen avslöjades igår.


För två år sedan plockade Vinge Boo Ehlin från Nordea till den nyinrättade tjänsten som kommunikationschef. Ambitionen var att göra Vinge mer synligt i redaktionell text. Vinge har vid flera tillfällen nämnts som Jonas Bergströms arbetsplats i olika artiklar, vilket kan anses vara positivt. Sedan igår är publiciteten dock av ett annat slag. Båda kvällstidningarna, tillsammans med Svensk Damtidning, anklagar nu öppet Jonas Bergström för otrohet.

Förra veckan skrev Realtid.se att Vinge ska vässa sin marknadsföring ytterligare och att byrån nu är ute och söker en marknadschef. Tajmingen kunde ha varit bättre. Boo Ehlin, kommunikationschef på Vinge säger:

– Vi kommenterar Jonas Bergström som yrkesman, de privata frågorna får du ta med hovet.

Men hur situationen påverkar er förmåga att styra kommunikationen kring byrån borde du kunna svara på?

– När det gäller vårt varumärke har vi en policy där vi försöker få ut våra anställda i medierna i rollen som experter. Det har inte alls något att göra med de privata frågor som du ställer nu.

 

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.