måndag27 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Rättviseförmedlingens vd till Prime

Publicerad: 4 april 2017, 14:26
Uppdaterad: 4 april 2017, 14:29

Sofia Embrén. Foto: Pressbild

Prime rekryterar Rättviseförmedlingens vd, Sofia Embrén. "Hon kommer bli en otrolig tillgång för oss och våra uppdragsgivare", säger Malin Severin, ansvarig för Primes erbjudande inom medborgarkommunikation.

Ämnen i artikeln:

Prime

HF

MA

Mathias Asplund


Sofia Embrén lämnar sin roll som vd på Rättviseförmedlingen för att börja jobba med medborgarkommunikation på Prime.

Hennes uppdrag blir att med kreativitet och kommunikation driva på verksamhetsutvecklingen hos samhällsaktörer. Sofia Embrén kommer även fokusera på hur företag, myndigheter och organisationer använder sociala medier.

– Jag brinner för mångfald och jämställdhet. Alla, framförallt stora organisationer, kan bidra till att vi som bor i vårt land inkluderas och får vara med och påverka. Jag ser fram emot att vara med och hitta konkreta sätt att göra det på, säger Sofia Embrén som varit vd på Rättviseförmedlingen i sex år, i ett pressmeddelande.

Hennes uppdrag innefattar även förändringskommunikation, verksamhetsutveckling och samhällsinformation – där ökad medborgarnytta är ett perspektiv som genomsyrar arbetet.

– Förändring, både i verksamheter och i samhället, handlar i slutändan om människor - då är kommunikation avgörande. Vi har länge följt hur Rättviseförmedlingen med Sofia i spetsen har använt kommunikation för att driva samhällsförändring, och hon kommer bli en otrolig tillgång för oss och våra uppdragsgivare, säger Malin Severin, ansvarig för Primes erbjudande inom medborgarkommunikation, i ett pressmeddelande.

Sofia Embrén tillträder sin nya roll i augusti 2017.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev