Rådhusgruppen anlitar proffstyckare

2010-11-15 10:47  

Jonas Morian, bloggare och presschef på Attendo Care får tjänsteledigt för att arbeta med Rådhusgruppen City. Ett led i en expansiv fas, enligt pr-byrån.

Jonas Morian, presschef på vård- och omsorgsföretaget Attendo Care samt profilerad s-bloggare, får nytt jobb på pr- och kommunikationsbyrån Rådhusgruppen City.

Förutom ett aktivt bloggande var Jonas Morian bland annat med och startade sajten Makthavare.se. Han har också arbetat med Aftonbladet-satsningen Proffstyckarna.

Nu har han fått tjänstledigt från Attendo för att pröva på att starta frilansverksamheten "Promemorian produktion" i samarbete med Rådhusgruppen.

På Rådhusgruppen City ska han arbeta som föreläsare, kommunikationsrådgivare och skribent.

- Efter två och ett halvt år på Attendo kände jag att det var dags att ge mig på en ny utmaning. Jag har länge funderat på att starta eget, men på det här sättet kan jag driva min egen verksamhet, samtidigt som som jag får kollegor och bollplank på Rådhusgruppen. Det ska bli otroligt spännande, säger Jonas Morian.

Rådhusgruppen City arbetar med kunder från näringslivet, intresseorganisationer och den offentliga sektorn. Vilka kunder Jonas Morian ska arbeta med är däremot oklart i nuläget.

Jag stänger inga dörrar men jag föreställer mig att det exempelvis kan handla om företag och organisationer som vill ha praktiska råd och tips för hur de ska agera under Almedalsveckan, eller på andra sätt nå ut i den politiska debatten. Men det kan också handla om pr-byråer som vill plocka in en extra kraft med specialistkunskaper på vissa områden.

Lars-Olof Pettersson på Rådhusgruppen City har följande att säga om rekryteringen:

- Rådhusgruppen City befinner sig i en expansiv fas och vill gärna växa genom att bredda och förstärka vår samlade kompetens. Jonas unika kunskaper och erfarenhet betyder att vi kan ta på oss fler och bredare uppdrag inom analys, opinionsbildning och pr, säger Lars-Olof Pettersson på Rådhusgruppen City i ett pressmeddelande.

Dante Thomsen

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt