Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag28.05.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

PwC bestulna på pr-ballong

Publicerad: 4 Juli 2012, 07:47
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:17

Sent i går natt försvann PwC:s enorma pr-ballong. Nu misstänker revisionsbyrån att någon fyndig person kan ha stulit ballongen.


Ämnen i artikeln:

AlmedalenPolitikerveckan

Ballongen, som var täckt med PwC:s logga, var fortfarande på plats sent i går natt, men någon gång i morse försvann den alltså.

– Ja, vår kära ballong är saknad. Vi vet faktiskt inte riktigt vad som har hänt, men den var kvar när jag kom hem vid halv ett i går, säger Ulrika Freidlitz, kommunikationsansvarig för revision på PwC, till dagensmedia.se.

Hon berättar att ballongen var förtöjd i den trädgård som PwC hyr i centrala Visby och att revisionsbyrån nu misstänker att avundsjuka ligger bakom stölden.

– Vi förstår att ballongen är åtråvärd men vi hade inte räknat med att någon skulle ta sig in i vår trädgård och stjäla den. Vi får fundera på hur vi gör nästa år. Kanske kan vi låna Vattenfalls vakter?

Kommer ni att skaffa någon ny ballong?

– Nej, det går tyvärr inte. Vi beställde den här och den var dessutom ganska dyr så det här blir en kostsam historia. Men mest känns det lite tomt. Många var förtjusta i den där ballongen så det är lite snopet.

Någon kanske har roligare med ballongen än vad ni hade?

– Ja, så kan det vara. Antingen gick någon iväg med ballongen eller så tömde de den på gas och hade kul. Vilket land den skulle kunna vara i just nu? Estland kanske. Det går nog rätt snabbt det där.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

AlmedalenPolitikerveckan

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.