Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Proviva: "Ingen kan ersätta Mia Skäringer"

Publicerad: 27 mars 2014, 08:12
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:43

Kritiken blev för mycket för Mia Skäringer, som nu avslutat sitt samarbete med Proviva. Nu kommenterar public affairs-chefen Frida Keane avhoppet.


Det dröjde bara tre veckor innan Mia Skäringer igår berättade att hon hoppar av samarbetet med Proviva. Anledningen är turerna kring hennes debattartikel i Aftonbladet.

Frida Keane är public affairs-chef på Danone som äger Proviva:

– Vi älskar Mia och tycker att hon är helt grym. Vi är jätteglada att hon ville blogga hos oss ett tag, säger hon till Dagens Media.

Vad tycker du om att hon hoppar av?

– Vi är jättetacksamma för den tid som varit.

Det blev inte så många inlägg om hälsostressen, har ni fått någon utväxling för samarbetet?

– Den här bloggen var helt på hennes villkor så det kan jag inte uttala mig om. Vi är jätteglada att hon tog platsen på vår sida och ville blogga där.

Handen på hjärtat, känns det inte lite trist att samarbetet tog slut så fort?

– Jag känner inget annat än glädje och tacksamhet. Vi kände oss ödmjuka inför att hon ville blogga åt oss. Vi förespråkar att hälsostressen ska tas bort och därför stödjer vi henne i alla hennes beslut. Det finns inget mer att säga än det.

Kunde ni agerat annorlunda på något sätt?

– Både vi och Mia har kört med helt öppna kort från början så det har inte varit några konstigheter. Hon fick helt fritt spelrum att säga vad hon ville, vi hade ingenting att säga till om det. Och det är precis det som skett. Vi är bara glada för den tid som varit.

Har ni funderat på någon ersättare för Mia?

– Nej, vem kan ersätta Mia? Det finns bara en Mia Skäringer. Vi älskar henne och det finns ingen som kan jämföras med henne.

LÄS OCKSÅ:

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News