Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Primes pa-chef flyttar till New York

Publicerad: 16 september 2010, 10:30
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:38

Prime utökar sin verksamhet i New York. Public affairs-chefen Fredrik Andersson ska arbeta med amerikanska kunder.


Ämnen i artikeln:

Prime

Fredrik Andersson, i dag public affairs-chef och en av huvudägarna på Prime, kommer att i november flytta till New York för att förstärka pr-byråns närvaro på den amerikanska marknaden.

– Det är en del i Primes internationalisering. I dag finns vi i Stockholm, och vi har redan en verksamhet i Bryssel, så det här är en naturlig fortsättning, säger Fredrik Andersson.

Där blir han global public affairs-chef, med uppgiften att erbjuda byråns tjänster till befintliga kunder i USA med sikte på Sverige. Men de ska också jobba mot den amerikanska marknaden.

– Vi ska fortsätta utmana marknaden, och oss själva. Det känns dessutom extra spännande för mig att, efter 12 år på Prime i Sverige, få sätta tänderna i världens mest konkurrensutsatta pr-marknad, säger han.

Vad är ert mål?

– Det här är nästa steg. Men sedan vet vi inte vart det långsiktigt kommer att ta oss.

Men New York-flyttten innebär inte att Fredrik Andersson lämnar Sverige helt och hållet. Han säger att han har som ambition att komma tillbaka med jämna mellanrum.

– Majoriteten av min tid kommer jag att tillbringa i New York, men en vecka i månaden kommer jag flyga tillbaka till Stockholmskontoret.

Ardalan Samimi

Ämnen i artikeln:

Prime

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev