Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag03.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Prime byter byråchef

Publicerad: 14 Augusti 2015, 06:37
Uppdaterad: 14 Januari 2016, 10:42

Therese Bohlin blir ny byråchef på Prime och United Minds efter Sofia Myrevik.


Ämnen i artikeln:

Prime

Therese Bohlin kom till Prime 2011 från Storåkers McCann där hon var planningchef. På Prime arbetar hon som senior rådgivare och är partner i byrån.

– Det ska bli fantastiskt roligt att bli byråchef. Prime är ett ställe som står under stor utveckling och med många stora kunder som kommer in. Jag är road av att få ihop människor med olika perspektiv på saker, för att skapa magi, och sådana människor har vi gott om på Prime, säger Therese Bohlin.

Hon tillträder som byråchef efter att ha varit föräldraledig i ett år.

– Det tycker jag är ett tecken på en bra arbetsplats, att man får möjlighet att ta ett kliv uppåt under sin föräldraledighet.

Vad är det viktigaste i rollen som byråchef?

– Att i samråd med koncernchefen Markus Gustafsson leda och vidareutveckla Prime och United Minds. Jag kommer hålla på med allt från strategiska frågor som rekrytering, till operativa frågor som daglig motivering av medarbetarna.

Therese Bohlin efterträder Sofia Myrevik som efter två år som byråchef går tillbaka till att vara kundansvarig på heltid.

Enligt Primes koncernchef Marikus Gustafsson inleder byrån hösten med 13 nya medarbetare. En av dem är Riksidrottsförbundets tidigare ordförande Karin Mattsson Weijber.

LÄS ÄVEN:

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Prime

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.