Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag14.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Pressbyråns sommartåg vid ändstation

Publicerad: 28 Juli 2009, 05:57
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:17

Reitan har under sommaren turnerat riket runt med sina mobila Pressbyråer. Sista anhalten innan utvärdering är Storsjöyran.


Pressbyråns mobila kiosker i miniformat har under sommaren bland annat synts i Marstrand, i samband med Matchcup Sweden, under tennisveckan i Båstad, visfestivalen i Västervik och Peace & Love-festivalen i Borlänge.

I Borlänge passade Pressbyrån också på att bjuda kanelbullar och slå världsrekord i antal personer som äter bulle samtidigt.

– Det var en rolig aktivitet som en hel del tidningar skrev om, så vi fick en del uppmärksamhet också utanför festivalområdet, säger Maria Isaksson, marknadsansvarig kommunikation på Pressbyrån.

Tanken med turnén är att Pressbyrån ska söka upp sina kunder under deras semester, för att visa att de alltid är tillgängliga.

– Vi finns på drygt 330 platser i Sverige, vi finns där våra kunder behöver oss och på vilket sätt visar man det bättre än genom att följa med kunden? Sedan vill vi finnas på plats i festyran och hjälpa till att sprida glädje och god stämning.

Gör ni något spännande under Storsjöyran?

– Det bli inga nya världsrekordförsök eller dylikt. Vi ska finnas på plats och dela ut lite saker, sprida stämning och så.

Maria Isaksson säger att sommaren har varit fantastisk men att resultatet ska utvärderas innan det tas beslut om sommartunrén ska genomföras också nästa år.

Den mobila kiosken har tagits fram tillsammans med Malmöbyrån Studio Total och på frågan huruvida det finns planer för dem också efter sommaren svarar hon:

– Vi får se. Det är inte omöjligt att de dyker upp men några hemligheter vill vi bevara för framtiden.

 

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.