Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag25.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Podstjärnor leder Spinngalan

Publicerad: 5 November 2013, 11:46
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:57

Fredrik Wikingsson och Sigge Eklund får uppdraget att leda pr-branschens tioårsjubilerande tävling Spinn.


Ämnen i artikeln:

Sigge EklundFredrik WikingssonSpinnAlex SchulmanFilip Fredrik

Fredrik Wikingsson är mest känd som ena delen av Kanal 5-duon Filip & Fredrik. De båda mediemännen driver även en av Sveriges mest populära podcasts.

När Fredrik Wikingsson den 21 november ska leda Spinngalan – där pr-branschens mest framstående prestationer ska belönas – lyser hans ständige vapendragare Filip Hammar dock med sin frånvaro. Istället är det podcaststjärnan och författaren Sigge Eklund som blidar duo tillsammans med Wikingsson.

- Fredrik och Sigge är ett spännande par att hålla i kvällen. De har erfarenheter av kommunikationsbranschen och vi ser fram emot att släppa loss dem för att leda galan på sitt personliga och lite lätt skruvade sätt, säger Spinngeneralen Mårten Lundberg i ett pressmeddelande.

I dag avslöjas också att Spinn i år kommer att hållas på Tolv Stockholm, Stockholms nya nöjespalats i jätteformat som ligger i Tele 2 arena.

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.