Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Picard väljer Geelmuyden Kiese som pr-byrå

Publicerad: 30 April 2015, 06:24
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:02

Den franska matbutiken Picard fortsätter sin Sverigeoffensiv. Nu väljer kedjan Geelmuyden Kiese som pr-byrå.


Ämnen i artikeln:

Geelmuyden Kiese

Picard har funnits i Sverige i två år och öppnade nyligen sin tolfte butik. I samband med det gick företaget, som säljer frysmat, ut med en stor kampanj, signerad reklambyrån Animal. Nu inleder Picard också ett samarbete med pr-byrån Geelmuyden Kiese.

– Vi är väldigt nöjda med att ha knutit Geelmuyden Kiese till oss. Deras engagemang och kreativitet lockade oss och vi ser med tillförsikt fram emot ett givande samarbete. Vi är otroligt stolta över vår höga kvalitet och vårt breda sortiment och nu ser vi framemot att erövra nya kanaler där vi kan visa hur fryst mat kan smaka, säger Sara Maxence, produkt- och marknadschef på Picard, i ett pressmeddelande.

Teamet på Geelmuyden Kiese som ska jobba med Picard består av Janna Sundewall, kundansvarig, Erika Albansson, projektledare, Julia Levander, teammedlem och Ida Persson som kreativ resurs.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Geelmuyden Kiese

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.