Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag23.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Peab fortsätter sponsra AIK

Publicerad: 16 Februari 2011, 11:41
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:21

Bygg- och anläggningsföretaget Peab fortsätter att vara en av krisdrabbade AIK Fotbolls huvudsponsorer. Tidigare har även Åbro valt att förlänga sitt avtal.


Det nya avtalet som sträcker sig över ett år, innebär att Peab fortsätter vara en av AIK Fotbolls huvudsponsorer. Peab har sponsrat AIK sedan 2006.

– Vi har haft ett bra och långsiktigt samarbete med Peab och det är väldigt roligt att de vill fortsätta sponsra oss, säger Annela Yderberg, vd på AIK Fotboll.

Som dagensmedia.se kunde berätta förra veckan har även Åbro valt att förlänga sitt sponsoravtal med AIK. För klubben, som dras med akuta ekonomiska problem är detta goda nyheter.

– Marknads- och sponsorsidan står för 35-40 procent av vår omsättning så det är så klart en otroligt viktig del av vår ekonomi. Anledningen till att vi går ut med Åbro och Peab är för att de är så stora sponsorer, säger Annela Yderberg.

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.