Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Ny kontorschef på Grayling Malmö

Publicerad: 27 Mars 2013, 14:36
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:51

Pr-byrån Grayling utnämner Daniela Rogosic till chef för Malmökontoret.


Ämnen i artikeln:

Grayling

Daniela Rogosic har erfarenhet av kommunikationsarbete från ett flertal branscher, däribland livsmedel, telekom och offentlig verksamhet. Under de senaste åtta åren har hon arbetat som pr-konsult på Graylings Malmökontor för vilket hon nu utnämns till chef.

Förre kontorchefen Stefan Olsson har efter tio år på byrån valt att lämna och gå till Prime.

– Vi är glada över att kunna presentera Daniela som vår nya kontorschef i Malmö. Daniela har funnits med Grayling sedan starten och med sin långa erfarenhet från både nationella och internationella kommunikationsprojekt blir hon en viktig förstärkning när vi nu utvecklar vår verksamhet i Skåneregionen, säger Carina Lindberg Glavå, vd för Grayling Sverige i ett pressmeddelande.

– Grayling har etablerats som en av de främsta aktörerna i den expansiva Skåneregionen och jag ser fram emot att vara med i den fortsatta utvecklingen. Det ska bli jätteroligt att driva kontoret vidare, säger Daniela Rogosic.

Helen Preutz

Ämnen i artikeln:

Grayling

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.