Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag24.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Nordström riskerar uteslutning efter Primeaffären

Publicerad: 13 Januari 2011, 07:25
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:25

Prime-affären skickas upp till Socialdemokraternas partistyrelse, vilket kan sluta med att Prime-konsulten Niklas Nordström, kan sparkas ut ur partiet.


Ämnen i artikeln:

Niklas NordströmSvenskt NäringslivPrimeSocialdemokraterna

Det var före jul som Aftonbladet avslöjade att Niklas Nordström, konsult på Prime och medlem av Socialdemokraterna, på uppdrag av Svenskt Näringsliv jobbade för att styra partiet åt höger. Svenskt Näringsliv betalade fyra miljoner kronor för att konsulten Niklas Nordström skulle påverka partiet genom debattartiklar, eftervalsanalyser och debatter.

Efter avslöjandet så krävde en medlem av Socialdemokraterna i Stockholm att partidisitriktet skulle utreda om Niklas Nordströms agerande var skäl till uteslutning.

Nu, rapporterar Aftonbladet, har frågan landat hos partistyrelsen.

– Alla är lika upprörda som medlemmen över det som inträffat. Partistyrelsen får bedöma om det är grund för uteslutning, säger Olle Burell, kommunsekreterare för S i Stockholm, till Aftonbladet.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.