Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


PR

New Republic rekryterar ledarskribent

Mittmedias Eva Cooper, som arbetat som politisk redaktör på Hudiksvalls Tidning, går till public affairs-byrån New Republic.


Publicerad 2014-09-04 06:33
Uppdaterad 2015-12-06 12:29

Ämnen i artikeln:

New Republic

Dela artikeln:

Vid sidan om uppdraget som politisk redaktör på centerpartistiska Hudiksvalls Tidning har Eva Cooper tidigare även arbetat för tankesmedjan Timbro och suttit i redaktionen för Makthavare.se.

Nu går hon till New Republic, när PR-byrån satsar på kompetensen inom arbetsmarknadsfrågor.

– Jag kommer att som konsult fortsätta arbeta en hel del med opinionsbildning, men även med strategisk rådgivning, inom ett område som verkligen engagerar mig. En fungerande arbetsmarknad är enligt mig den mest angelägna samhällsfrågan, säger Eva Cooper i ett pressmeddelande.

New Republic har tio anställda och kontor i Stockholm, Jämtland och Skåne. Ambitionen är att anställa ytterligare minst en konsult till under 2014.

Delägare Johannes Hylander:

– Eva Cooper är en framgångsrik skribent och opinionsbildare med god erfarenhet av politik och journalistik samt med ett brett nätverk. Med denna rekrytering stärker vi vårt erbjudande inom såväl arbetsmarknads- som utbildningspolitiska frågor, säger han i pressmeddelandet.

New Republic leds av vd Olle Schubert, byrån omsatte förra året 11,3 miljoner kronor.

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.