Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag30.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

New Republic rekryterar ledarskribent

Publicerad: 4 September 2014, 06:33
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:29

Mittmedias Eva Cooper, som arbetat som politisk redaktör på Hudiksvalls Tidning, går till public affairs-byrån New Republic.


Ämnen i artikeln:

New RepublicMittmedia

Vid sidan om uppdraget som politisk redaktör på centerpartistiska Hudiksvalls Tidning har Eva Cooper tidigare även arbetat för tankesmedjan Timbro och suttit i redaktionen för Makthavare.se.

Nu går hon till New Republic, när PR-byrån satsar på kompetensen inom arbetsmarknadsfrågor.

– Jag kommer att som konsult fortsätta arbeta en hel del med opinionsbildning, men även med strategisk rådgivning, inom ett område som verkligen engagerar mig. En fungerande arbetsmarknad är enligt mig den mest angelägna samhällsfrågan, säger Eva Cooper i ett pressmeddelande.

New Republic har tio anställda och kontor i Stockholm, Jämtland och Skåne. Ambitionen är att anställa ytterligare minst en konsult till under 2014.

Delägare Johannes Hylander:

– Eva Cooper är en framgångsrik skribent och opinionsbildare med god erfarenhet av politik och journalistik samt med ett brett nätverk. Med denna rekrytering stärker vi vårt erbjudande inom såväl arbetsmarknads- som utbildningspolitiska frågor, säger han i pressmeddelandet.

New Republic leds av vd Olle Schubert, byrån omsatte förra året 11,3 miljoner kronor.

Simon Andrén

simon.andren@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

New RepublicMittmedia

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.