Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag19.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

MyNewsdesk blir huvudpartner till Spinn

Publicerad: 25 September 2009, 15:03
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:13

Spinngalan har hittat en huvudpartner som kan täcka upp för avhoppade Find Agent. ”Det är ett sätt att flirta med pr-byråerna”, säger Pernilla Åström, projektledare på MyNewsdesk.


Find Agent, som under ett par år har varit huvudpartner till pr-tävlingen Spinn, har i år meddelat arrangören Precis att man inte fortsätter sitt åtagande.

– Det stämmer. Find Agent tvekade länge och kom fram till att de inte skulle vara med i år, säger Kaj Flick, generalsekreterare för Precis.

Nu har Precis, sent om sider, hittat en ny huvudpartner som räddar ekonomin för årets tävling.

MyNeewsdesk går in som ny huvudpartner till pr-tävlingen Spinn.

– Vi vill driva diskussionen framåt om vad som är bra pr och ett sätt för oss att vara med och påverka utvecklingen av pr-framöver, säger Pernilla Åström, projektledare för MyNeewsdesks satsning på event- och sociala medier.

Hon vill inte berätta hur mycket pengar som MyNeewsdesk lägger på arrangemanget, men hon hoppas att exponeringen ska ge utdelning.

– För vår del är dialogen med pr-byråerna väldigt viktig och detta är givetvis ett sätt att flirta med pr-byråerna. De är våra viktigaste ambassadörer.

Spinn erbjuds via partneravtalet möjligheten att bygga ett ”social media newsroom” för att bättre kunna förmedla information om tävlingen.

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.