Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag26.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Moderaternas kommunikationschef slutar

Publicerad: 25 Oktober 2013, 13:12
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:58

Moderaternas hårt kritiserade kommunikationschef Hanna Bergholm lämnar partiets kampanjteam.


Dagens Media har tidigare skrivit om kritiken mot Moderaternas kommunikationschef Hanna Bergholm, som rekryterades från dejtingsajten Match.com.

I en artikel i Dagens Industri beskrevs det interna missnöjet mot kommunikationsledningen.

"De nya personer som Kent Persson plockat in har inte visat sig ha rätt kompetens. Tydligast är det när det gäller den nya kommunikationschefen Hanna Bergholm, som tidigare i år rekryterades från dejtingsajten Match.com för att leda partiets kampanjarbete. Den enda anledningen till att hon inte har blivit av med jobbet är enligt DI:s källor att Fredrik Reinfeldt inte vill ha ytterligare rubriker om personer som slutar", skrev Dagens Industri.

Nu väljer Hanna Bergholm att lämna kampanjteamet, enligt Resumé, som hänvisar till ett internt mejl som partisekreteraren Kent Persson skickat ut till partiet.

"Jag vill meddela att Hanna Bergholm på egen begäran har sagt upp sig för att gå vidare mot nya utmaningar. Jag vill rikta ett varmt tack till Hanna för hennes insatser under det gångna året och jag önskar henne all lycka till i framtiden." står det i mejlet, enligt Resumé.

Moderaternas analyschef Per Nilsson tar nu över som kommunikationschef.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.