Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Miriam Nordfors till Civil Rights Defenders

Publicerad: 16 januari 2015, 09:13
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:16

Miriam Nordfors blir pr- och sociala medier-ansvarig på människorättsorganisation Civil Rights Defenders.

Ämnen i artikeln:

Civil Right Defenders

AA

Anton Andersson

anton.andersson@dagensmedia.se


Miriam Nordfors, årets pr-rookie från 2011 och tidigare sakkunnig hos före detta jämnställdhetsminister Maria Arnholm går till Civil Rights Defenders.

– Vi är mycket glada över att Miriam Nordfors valt att vara med på Civil Rights Defenders resa mot att bli en av världens ledande människorättsorganisationer. Hennes engagemang för mänskliga rättigheter i kombination med professionella erfarenheter från regeringskansliet, konsultsidan och som ledarskribent gör henne till en nyckelperson i vårt arbete, säger kommunikationschefen Hampus Stenberg i en kommentar.

Miriam Nordfors har en bakgrund på pr-byråerna Nordic Public Affairs och Springtime som kommunikatör och konsult. Hennes roll på Civil Rights Defenders blir som pr- och sociala medier-ansvarig.

– Att få börja jobba på Civil Rights Defenders är ett drömjobb för mig. Jag har under hösten letat efter en professionell och värderingsdriven organisation som vågar tänka nytt och djärvt, och nu har jag hittat det. Mänskliga rättigheter fortsätter sättas på undantag, både i Sverige och utomlands, säger Miriam Nordfors.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev