Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag24.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Mindmakers värvar chef

Publicerad: 12 November 2015, 07:33
Uppdaterad: 6 December 2015, 20:22

Pr-byrån Mindmakers tar in en chef för marknads-pr.


Ämnen i artikeln:

Mindmakers

Mindmakers värvar Caroline Lidman som projektledare och ansvarig för byrån erbjudande inom marknads-pr. Hon kommer närmast från Springtime och Edelman, där hon varit projektledare och bloggexpert.

– Det har varit en väldigt framgångsrik strategi för oss på Mindmakers att satsa på unga begåvade människor. Caroline imponerade från första mötet som smart, snabb och sjukt kunnig. Hon är boss alldeles på egen hand, nu är hon boss för vårt marknads-pr-erbjudande, säger Elin Ahldén, byråchef på Mindmakers, i ett pressmeddelande.

Caroline Lidman tar även plats i Mindmakers ledningsgrupp tillsammans med vd Christina Saliba, byråchef Elin Ahldén, och kreativa chefen Maria Fabricius.

– Mindmakers är en av de modigaste pr-byråerna i branschen. Deras vision, anda och kultur med Christina Saliba i spetsen känns helt rätt. Med mitt driv och min kunskap är det enormt kul att få komma in och bidra i projekten och fortsätta utveckla byråns marknads-pr-erbjudande, säger Caroline Lidman, i pressmeddelandet.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Mindmakers

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.