Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag18.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Long Tall Sally bygger om

Publicerad: 13 Augusti 2013, 09:32
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:38

Göteborgsbyrån Long Tall Sally organiserar om. Med nye vd:n Stefan Kavsjö och nya ägare planerar pr-byrån bredda sitt kommunikationserbjudande.


I sommar köptes pr-byrån Long tall Sally upp av teknik- och managementbolaget Weedo och i augusti tillträdde företagets nya vd, Stefan Kavsjö.

Han har mångårig erfarenhet av konsultbranschen och har bland annat varit delägare i Jerlov Kommunikation.

– Det är väldigt roligt att få möjlighet att vara med och vidareutveckla Long Tall Sally. På byrån finns en bred kompetens inom pr och redaktionellt arbete. Med en ny organisation i ryggen har vi stor potential att stärka och utveckla byråns content marketing-erbjudande. Inte minst kommer vi att jobba med hållbarhetsfrågor och CSR, som vi ser en ökad efterfrågan kring, säger Stefan Kavsjö i ett pressmeddelande.

Byråns tidigare vd Karin Andréen Olsson kommer att finnas kvar som senior konsult. Byråns nye vd hoppas kunna rekrytera fler medarbetare under hösten för att möta behovet som uppstår när man breddar verksamheten.

Helen Preutz

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.