Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag05.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Löfbergs vill ta kaffet till Stockholm

Publicerad: 29 November 2013, 11:39
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:55

Nästa år öppnar ett värmländskt kafferosteri och kafé i centrala Stockholm om Löfbergs får som de vill.


Ämnen i artikeln:

Löfbergs

Det värmländska kaffeföretaget Löfbergs letar efter stor lokal på 100-200 kvadratmeter mitt i centrum. Företaget vill rosta och servera kaffe på värmländskt vis och på så sätt skapa uppmärksamhet kring varumärket.

Det finns redan stora kaffekedjor i Stockholm som etablerat sig, men Leif Sjöblom, marknadschef på Löfbergs, tror på att det finns plats för en värmlänning också.

– Det här handlar om ett mikrorosteri och ett riktigt skönt värmländskt kafé. Ett ställe för alla stockholmare som vill göra, smaka och lära sig mer om kaffe – eller som bara vill koppla av en liten stund, säger Leif Sjöblom.

Löfbergs räknar med att vara igång med bygget under nästa år. Det är inte första gången som ett varumärke som vanligtvis säljs i dagligvaruhandeln öppnar eget. Dagens Media har tidgare berättat om Swedish Match snusbutik och Lidls tillfälliga restaurang Dill.

Malin Ljungberg

Ämnen i artikeln:

Löfbergs

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.