Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Landstinget och Prime vann VM-guld i krishantering

Publicerad: 2 Juli 2009, 12:59
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:18

Får internationellt pris för sitt arbete under vårdsstrejken förra året.


Stockholms läns landsting vinner, tillsammans med Prime, kategorin ”Crisis Management” i IPRA Golden World Awards, en av världens största tävlingar inom kommunikation. De vinner priset för sitt arbete under den sex veckor långa vårdstrejken förra året.

– Jag hade inte alls förväntat mig detta. Det viktigaste för oss är att göra ett bra jobb för uppdragsgivarna, det vill säga invånaren i Stockholm, men jag är oerhört glad och stolt. Det här händer bara en gång i livet, säger Katarina Winell, kommunikationschef på Hälso- och sjukvårdsnämndens förvaltning i Stockholm.

Varför vann ni?

– Det här är fortfarande så nytt. Juryn har ännu inte kommit med sin motivering. Men det jag vill framhålla är att detta varit ett lagarbete där olika kompetenser jobbat tajt tillsammans för att Vårdguiden – som var den samlande delen under strejken – skulle fungera så bra som den gjorde.

Hon fortsätter:

– Vi samlade kompetenserna och blev ett bra team. Det jobbades otroligt hårt från både oss och Prime. Det har varit oerhört utvecklande för mig som ledare och i min roll som kommunikationschef.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.